maanantai 14. tammikuuta 2013

Vuosi 2012 ja tavoitteet vuodelle 2013

Joulu oli ja meni ja tämäkin vuosi on jo pitkällä, mutta palaan vielä hetkeksi miettimään mennyttä vuotta. Aikamoinen vuosi 2012 olikin! Paljon mahtui mukaan onnea ja iloa, mutta varsinkin loppuvuodesta myös surua :( Isoja juttuja mulle itelle oli muutto omakotitaloon ja valmistuminen pitkästä koulutuksesta.. Jaa eipä tullu kovin pitkä lista tuosta :D Koiriin liittyviä isoja juttuja olikin sitten vaikka kuinka paljon!

Viime vuosi alkoi Red-pentueen syntymällä. Nyt pennut siis jo vuoden..aika menee niin nopeesti. Mutta niin 9 tervettä taaperoa syntyi ja heti alkoi mietintä kuka pennuista meille tulee. Rio valloitti sydämen heti ensimmäisellä käynnillä ja niinpä tuo pieni kettu meille sitten maaliskuussa matkasi. Harmittavasti toinen palli ei sitten koskaan laskeutunut, mutta eipä tuo enää harmita, kun tietää että jätkällä on valtavasti potentiaalia muihin lajeihin. Rion viime vuoden tähtihetki oli se ensimmäinen Alo1 tulos joulukuussa. Tokosta näyttäis tällä hetkellä tulevan se meijän ykköslaji ja agi heti toisena.

Nemolla niitä tähtihetkiä viime vuonna riitti. Alkuvuoden reissut Viroon ja Liettuaan olivat menestyksekkäät. Keväällä syntyi Nemon toinen pentue ja nämäkin Y-pennut ovat jo yli puolivuotiaita! Y-pentueen kasvattajaa Pia Takkusta haluan kiittää erinomaisesti sujuneesta yhteistyöstä ja siitä, että olet myös mulle laitellu pentujen kuulumisia ja kuvia! Vielä en livenä yhtään Y-pentua ole nähnyt, mutta toivottavasti tänä vuonna nään useampia :)

Kesällä Nemo oli kovassa vedossa ja kahdesta peräkkäisestä näyttelystä nappasi ensin ropin ja vielä ryhmäsijoitukset! Lammin ja Porin näyttelyt ei kyllä unohdu koskaan...oli se niin uskomattoman hieno fiilis, että meijän Nemppa päihitti ties mitä voittajia ja valioita. Tervakoskelta vielä Rop ja sitten loppuvuosi mentiinkin enemmän sillä meijän normaalilla linjalla. Turun Eh jäi kyllä harmittamaan, pilas muuten niin hienon näyttelyvuoden. Turulla on mahollisuus korjata maineensa nyt tulevana viikonloppuna, kun taas sinne matkataan. Nemolla ei vaan vieläkään ole yhtään turkkia, joten ei mitään odotuksia sieltä. Taippareita ei nyt sitten kuitenkaan edes kokeiltu, kun se jäniksensyöminen on niin iso ongelma. Yhden tittelin Nemo kuitenkin sieltä Liettuasta sai :) Tokosta ei vieläkään Alo1...kevään Nemo onkin tauolla tokosta ja katsotaan nyt kuinka kauan jaksetaan sitä ykköstulosta hakea. Mutta Nemo aloitti vuoden tauon jälkeen agin! Ja vau mitä menoa ukko on näissä muutamissa treeneissä esittäny! Ehkä hieman korvia on vuoden aikana löytyny, mutta vauhti on onneks pysyny. Kontaktit alotettiin treenaan laatikolla alusta ja ihan ok ollaankin siinä edistytty. Agi on kuitenkin se the laji mitä Nemo rakastaa ja nyt tuli hyvä tilaisuus jatkaa, kun Rion jälkeiseen ryhmään avautu paikka. On tosi hyvä, että ensin Rion kanssa hion ohjauskuvioita ja radan pätkiä ja sitten Nemon kanssa mulle on itelleen jo selvää miten ohjata, niin Nemo pääsee sitten rauhassa tykittämään koko rataa.

Pojat oli terveitä koko vuoden ja ennenkaikkea isän ja pojan yhteiselo on sujunu hyvin. Toivotaan, että pysytään terveinä myös tämä vuosi.Terveyttä ja menestystä toivotaan tietysti myös kaikille Nemon pennuille. Ihaniin uusiin ihmisiin olen pentujen kautta tutustunu ja toivottavasti nähdään myös tänä vuonna monta kertaa :)

Sitten niitä tavoitteita tälle vuodelle:
Nemolle ainakin kolme titteliä, jotka vaatii sen viimesen cacibin ja uuden reissun Liettuaan.
Startataan ainakin möllikisoissa agissa, ehkä myös virallisissa loppuvuodesta, jos kontaktit kunnossa.
Toko Alo1
Omaks iloks mejää?

Rio: Tokossa TK1 kasaan melko piakkoin, TK2 viimestään loppukesästä ja ehkäpä sitten jo startti voittajassa loppuvuodesta.
Agissa ainakin möllikisoja ja loppuvuodesta viimeistään myös virallisiin kisoihin.
Riolle ehkäpä myös mejää?
Kesällä lonkka ja kyynärkuvat.

Näyttäis siltä, että aktiivinen harrastusvuosi on tästäkin tulossa, joten ei muutakun treenaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti