sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Rion koe 26.1.

Talvi on siitä kurjaa aikaa, että kokeita on vähän ja niihin vähäisiinkin kokeisiin on todella vaikea päästä ellei ole ko. seuran jäsen. Tammikuussa ollaan useampaankin kokeeseen oltu varasijoilla ja viimein tärppäsi Jankkin kokeeseen :) Oli kiva kun Alo-luokka alotti ja koiria oli vain 9. Tuomarina oli mulle ennestään tuntematon Ilkka Sten. Luoksepäästävyys meni tosi hyvin. Rio on vähän vierastanut miehiä luoksepäästävyydessä, mutta nyt ei ollu mitään ongelmia, tervehti nätisti istuen ja nopeasti otti taas kontaktin 10 siitä. Rio oli toisessa paikallaolo ryhmässä. Nätisti jäi, muut hieman vierellä oli levottomia, mutta kukaan ei lähteny. Rio muutaman kerran haisteli ja kerran vaihtoi lonkalle, tuo lonkalle kääntyminen mua häiritsee ja sais kyllä olla tekemättä sitä, joten siihen pitää kiinnittää huomiota, 10 tuli kuitenkin. Seuraamiset oli hyviä, taluttimetta seuraamisessa käännös kohti yleisöä ja täyskäännös aidan vieressä oli hieman löysiä. Taluttimen kanssa 10 ja ilman 9,5. Jäävistä maahanmeno ok, nousi kylläkin vasta toisella sivu käskyllä, joten 9. Luoksetulo muuten ok, mutta jäi seisomaan ja piti käskyllä ottaa sivu 9 siis siitä. Seisominen oli just niin hyvä, kun Rio sen parhaimmillaan osaa :) 10 siitä. Estehyppy myös 10 ja kokonaisvaikutus 10. Pisteitä yhteensä 193, kunniapalkinto ja ykkössija! JEE! Natiainen on aika hyvä, mutta paljon on vielä tekemistä.

Itse liikkeet meni siis ihan hyvin, mutta ne siirtymiset ja ne mielenosotukset että ei voi sivulle nousta heti maahanmenosta ja se luoksetulon jäkittäminen. Siirtymiset liikkeitten välillä oli siis todellista kalastelua...mä olen kyllä tosipaljon palkannu sivulletulosta ja yrittäny tehdä siitä mukavan tempun, mutta tämä tehotreeni jatkuu siis edelleen, koska ne tuntuu olevan vaikeita. Huomaa kyllä, että Rio odottaa palkkaa liikkeittenvälissä ja kun sitä ei tule vähän harmistuu eikä meinaa tulla sivulle, mutta "tyytyy" sitten kohtaloonsa ja jatkaa ihan ok asenteella. Riolle tekee kyllä ihan hyvää, että alostakin yritetään hakea se tk1, eikä suoraan siirrytty avoimeen (ei sillä että ne liikkeet olis edes valmiita). Tulee kisakokemusta ja uusia paikkoja ja ihmisiä. Tuomari oli ihan mukava ja toistekin hänelle voidaan mennä, ehkä jotain palautetta olis ollu kiva saada, ei siis saatu mitään.

Saa nähdä koska päästään kokeilemaan sinne kolmanteen kokeeseen sitä tk1, toivottavasti jostain paikka aukeaisi. Siihen asti jatketaan hyvän mielen treenejä, muutamia juttuja hiotaan ja treenaillaan myös sitä avoa kuntoon.

1 kommentti: