tiistai 18. joulukuuta 2012

Messariviikonloppu

Tuttuun tyyliin päivitys tulee hieman myöhässä, eli messari viikonloppuhan oli ja meni jo aikoja sitten, mutta ihanat muistot sieltä nostavat hymyn huulille vieläkin :) Tänä vuonna aloitin viikonlopun talkoilemalla oman rodun hyväksi jo torstaina itsenäisyyspäivänä. Yhdessä muiden tollokerholaisten kanssa alettiin siis koota näyttelyä kokoon. Kuutoshallin kehien rakennus oli meidän tehtävänä ja kivasti saatiinkin jo torstaina mattoja paikoilleen yms. Perjantaina en päässy, mutta lauantaina olin aikaisin aamulla reippaana jälleen talkoilemassa. Mukava oli kokea kummatkin päivät eli rauhallinen torstai ilman koiria ja muita yleisöä ja lauantai, joka sitten olikin oikea ryysispäivä! Lauantaina olin mm. yhdellä ovella tarkastamassa ihmisten pääsylippuja ja valvoin, että häkit on oikeilla paikoilla yms. Tuli kyllä käveltyä ja aikas paljon tuli myös shoppailtua koirille joululahjoja :) Oli kyllä tosi kivaa olla talkoissa ja ehdottomasti aion mennä myös ensi vuonna, jos muu tilanne sen sallii. Lauantai jatkui lisäshoppailulla Jumbossa Virpin ja Annin kanssa. Flamingossa oltiin kaikki yötä ja Amarillossa juhlittiin isolla porukalla upeasti mennyttä vuotta, kiitos ystävät aivan mahtavasta illasta!

Sunnuntaina koitti sitten itse näyttelypäivä. Tosiaan mitään odotuksia ei ollut, ainoastaan haaveena lopettaa näyttelyvuosi Eriin. Tuomarina oli Portugalista Pedro Sanches Delerue. Karvaton Nemo esiintyi ihan hyvin ja saimme sen haaveilemani Erin ja olimme peräti avoimen ensimmäisiä Sa:n kera! Pu-kehästä lensimme ensimmäisinä pihalle kuten arvasinkin. Mutta tulos oli kyllä iloinen yllätys :) Arvostelu oli ihan ok. " Good head. Typical expression. Correct neck and topline. Front a bit open. Good angulation. Sound movement. Correct coat." Vähän nauratti tuo turkki kommentti...no ihan kiva, että ei ollut turkkituomari. Kehän jälkeen pidimme jälleen pienen piknikin, mikä on oivallinen tapa lopettaa näyttelyvuosi, pidetään tästä perinteestä kiinni!

Niin kaksi Nemon tyttöä oli myös kehissä. Chica ja Peppi ovat upeita nuoria narttuja! Chicalle Eh ja upeasti esiintyneelle Pepille Eri ja todella isosta junnuluokasta kolmanneksi ja vielä Sa. Pepin ja Hannan yhteistyötä on ihana katsoa ja olen varma, että tästä parivaljakosta kuullaan vielä!

Rion kanssa olen yrittänyt päästä tokokokeisiin, mutta mihinkään ei päästä! Kolmeen kokeeseen ollaan nyt varasijalla ja tuskin päästään mihinkään, turhauttavaa! Jos ei kohta aleta mahtumaan jonnekin niin saattaa olla, että aloluokka jää tuohon yhteen ykköstulokseen ja siirrytään suoraan avoimeen ja haetaan sieltä sitten TK2.

Seuraavassa kirjoituksessa vedän sitten tämän vuoden pakettiin ja asetetaan ensi vuoden tavoitteet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti