perjantai 25. tammikuuta 2013

Turku kv

Viime viikon lauantaina oli tämän vuoden näyttelykauden avaus kylmässä Turussa. Itellä oli aika raskas viikko ja mietin vielä aamullakin kellon soidessa, että en jaksa lähteä...Niko vähän mua autteli,lenkitti mm pojat ja teki mulle eväät niin sain nukkua mahd. pitkään ja melkeinpä vaan kävellä lämpimään autoon :) Pakkasta oli tosiaan se -30 :/ Hyvissä ajoin saavuttiin Turkuun ja kehä oli sama mikä oli lokakuussa niin osasin suunnistaa suoraan sinne. Nemon turkki oli aikas kamalassa kunnossa, kun takkia oli tietty pakko pitää autossa, eikä sille nyt ihmeitä siinä enään saanu tehtyä. Tuomarina oli mukava Ewa Nielsen, joka kesällä nosti Nemon ropiksi lammilla. Tiesin, että nyt on niin paljon enemmän koiria, että ei ollu mitään odotuksia. Avoimessakin tais olla 11 urosta. Nemo esiintyi ihan ok, ehkä paremminkin olisi voinut liikkua. Saatiin kuitenkin Eri. Aika moni sai Erin, mutta jatkoon meni Maserati veljekset, mun Nemo ja Virpin Nemo. Tuomari kävi vielä kerran tutkimassa turkkia ja arvasin, että ei missään tapauksessa voiteta. Oltiin sitten luokassa 3 ja tuomari kävi sanomassa, että ei tykänny turkista. Toinen Nemo voitti luokan ja Pu-kehässä heti isänsä Reetun jälkeen PU2 ja vara-cacib->cacib, Onnea Virpi! Jäin katsomaan vielä miten Nemon Peppi tytär pärjää ja hienosti meni tälläkin kertaa. Junnunarttuja oli vissiin 8 ja vaan 3 sai Erin ja Peppi oli yksi näistä. Luokassa hienosti kolmanneksi. Peppi on jokaisessa näyttelyssään saanu Erin ja aina myös sijottunu luokassaankin, hienoa! Ja luulenpa, että se ensimmäinen luokkavoitto kolkuttelee aivan nurkan takana :)

Tässä vielä Nemon arvostelu :
"Tilltalande hane. Maskulint huvud som kunde ha lite mera brädd. Välplacerade örön. Välvinklad. Utmärkt förbröst och kropp. Veka mellanhänder. Platta tassan. Mjuk i pälsen, kunde ha bättre struktur. Rör sig med utmärks steg från sidan."

Nemo jääkin nyt kotiin kasvattamaan turkkiaan ja seuraavat näyttelyt on sitten joskus keväällä/kesällä.
Nyt keskitytään aivan muihin juttuihin, kun pönöttämiseen. Nemon laatikkotreeni alkaa tuottaa tulosta ja superkiva meininki aksatreeneissä jatkuu. Nemo on siitä ihana, että se aina yrittää 110% Huomaa kyllä, että agia se rakastaa ja sitä me nyt treenaillaankin melkein pelkästään.

Riokin alkaa saada agissa vauhtia ja kontaktit on hyvällä mallilla :) Tokoa Rio tekee päivittäin ja monessa jutussa ollaankin ihan kivasti edistytty, mutta paljon on vielä tekemistä :)


1 kommentti: