sunnuntai 26. elokuuta 2012

Tervakoski Kv

Viime torstaina koitti Rion onnenpäivä, 10 päivää oli leikkauksesta kulunut ja haava parantunut niin hyvin, että pääsi eroon kaulurista :) Ja voi sitä riemua!  Nemoa piti tietysti heti kurmuttaa viikon edestä, vanha tuttu korvissa roikkuminen oli pop :D Nemo vaan kattoo mua ja anelee silmillään armoa ;D Rion kanssa alotettiin jälleen treenaaminen ja hyvin muistui mieleen esim. laatikko melkein 3 viikon jälkeen. Aika mukavasti hakee itsenäisesti laatikolle ja kestää jonkin verran myös mun juoksua ja edestä valssausta yms. Tokoillessa tuppaa nyt jostain syystä seuraamisessa hieman jätättämään ja seuraamisen pysähdyksissä perusasento on lievästi takana..täytyy siis erityisesti kiinnittää noihin huomiota. Meillä kun tuo kävelytie menee ihan aidan vierestä niin siinä on hyvä ottaa paikallaolot, kun toisella puolen menee koiria lenkeillään. Ja hyvin Rio kyllä pysyy! Ei oikeastaan välitä muista koirista ja pyörätkin jättää rauhaan kun paikallaoloa tehdään, muuten kyllä kovastikin yrittää jahtaa pyöriä :/ Nemon kanssa tokossa ollu taas vaihteeks vähän vaikeampaa, paikallaolo kyllä meni oikein mallikkaasti sekaryhmässä, mutta sitten kisamaisesti piti tehdä liikkeitä niin jotenkin sain sen taas aivan lukkoon..Mä en jotenki osaa viritellä sitä kunnolla kehään menoon ja sitten tietty "hermostun" lisää jos ei esim mene perusasentoon yms. Voi huoh...saa nähä koska uskalletaan mennä taas kokeisiin kokeilemaan, haluisin niin kovasti nemolle edes sen tk1...no edessä ankaraa treenausta vaan kummankin kanssa.

Jätettiin tänä vuonna Toller Show väliin, ei jaksanut lähteä ajelemaan sinne asti kun riksussa samaan aikaan tennisturnaus käynnissä ja Riokaan ei vielä X-luokkaan olis päässy..ehkä ensi vuonna sitten. Päätin sitte, että mennään taas tonne melkeinpä "kotinäyttelyyn" eli Tervakoskelle. Montaa tolleria ei ymmärrettävästikään ollu ilmoittautunu. Uroksiakin vaan Nemo ja toinen avoimen luokan uros. Kummatkin sai Erin ja Sa:n, Nemo oli PU1 saaden jälleen Cacibin :) Toiselle urokselle viimenen serti :) Oli mukava tutustua Noora, kiitos kun otit kuvia ja onnittelut vielä sertistä :) Rop-kehä meinas mennä sitten ihan pelleilyks, kun herran nenä haisto juoksusia narttuja...jotenkuten saatiin liikuttua ja tuomari tykkäs meistä, joten Nemo Rop :) Ryhmäkehässä Nemo oli ihan kivasti, liikku ainakin vauhdilla nartun perässä :) mutta ei sijotuttu. Oli muuten eka kerta kun melkein suoraan rotukehästä ryhmäkehään...tuomari oli väähään myöhässä :) No sama se on missä kohtaa sitä odottelee. Tuomarina oli siis Hannie Warendorf Hollannista oikein mukava tuomari ja kiva arvostelu: "3 years, Very good size & type. Nice masculine head. Good eyes & ear. Balanced in angulation. Rather nice ribcage. Strong loin. Very nice tail. Excelent full coat. Free mover with good tail carriage in move."

Häntä on kyllä aika muhkea :) ja kiva kuulla että nyt kantaa sitä hyvin kun junnuna tuli muutaman kerran sanomista, että kantaa huonosti ja liian alhaalla. Nyt mennään " lippu" korkeella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti