perjantai 17. elokuuta 2012

Pentutreffit

Sunnuntaina 5.8. koitti viimein hartaasti odottamani päivä, nimittäin pentutreffit! Red-pentueesta paikalla oli Rion lisäksi, Aku-veli ja siskot Peppi,Chica ja Jade perheineen. Lisäksi mukana oli pentueen emän Sissin omistaja Eeva, Sissillä harmittavasti juoksu osui juuri tuolle viikonlopulle :/  Virpin mukana oli Nemo-eno ja pikkuinen ihanuus Koda :) Ystäväni Jenni veti toko ja agilitytreenit ja Jennin mukana oli Edi mallikoirana. Paikalla siis paljon koiria ja ihmisiä :) Alkuun pennut saivat riehua ja muistella kukas tuo olikaan :D Sitten Jenni veti pienet agitreenit. Edi toimi mallikoirana ja varmasti hyvän kuvan agilityn vauhdikkuudesta kaikki saivat. Sitten kaikki pennut pääsivät kokeilemaan muutamaa hyppyä ja putkea. Agin jälkeen koirat hetkeksi levolle ja ihmiset syömään :) Nyyttäriperiaatteella koottu välipalapöytä notkui niin suolaisia kuin makeita herkkujakin ja minkälaisen kakun Katri oli tehnyt! Melkeinpä tippa tuli linssiin kun sen näin...melkein ei raaskinut tuota taideteosta edes syödä, mutta syötiin kuitenkin ja makukin oli täysi 10! Kiitos Katri! :)

Nemon kanssa yritettiin toko-osuuden alkuun näyttää vähän tokoliikkeitä. Ukko meinas jälleen ensin, että hv ja otti hatkat, pienen juoksulenkin jälkeen jaksoi sitten paremmin keskittyä ja saatiin alon liikkeitä näytettyä. Koiran vaihto ja Rio mukaan Jennin vetämään tokoiluun. Mukavasti Rio jaksoi vielä keskittyä ja mm. seuraamista ja luoksetuloa treenattiin kaikkien kanssa. Virpi näytti Nemo-enon kanssa vähän miten riistaa noudetaan ja pennut pääsivät myös riistaan tutustumaan. Taisipa muutama variskin saada uuden kodin :) Loppuun vielä hieman näyttelytreeniä ja pentujen pitkä ja tapahtumarikas päivä oli lopuillaan.

Oli todella ihana nähdä pennut viimein livenä ja oikein hienoja koiria kaikista on kasvanut. Todella hyvät kodit Minna on pennuille löytänyt! Ihania ihmisiä ja pentuja kaikki! Lupaavia harrastuskoiran alkuja kaikki ja toivottavasti näyttelyissäkin näitä pentuja näämme :)

Kiitokset vielä Eevalle, Virpille ja Jennille kun olitte mukana järjestämässä! Toivottavasti seuraaville treffeille saadaan sitten loputkin pennut paikalle. Kuvia mulla ei ole, kun touhuilin koko ajan niin innokkaasti, että kuvaaminen jäi, mutta kuulemma useampi sata kuvaa on päivästä otettu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti