maanantai 3. joulukuuta 2012

Rion tokokoe 1.12.

Riolla oli mahtava viime viikko! Keskiviikkona ja torstaina siirrettiin laatikko kontakteille ja lauantaina tokoiltiin. Keskiviikkona tosiaan käytiin Erjan kanssa Riman hallilla siirtämässä laatikko puomin loppuun. Tai ei Rio sitä laatikkoa edes tarvinnu vaan otettiin laatikko heti pois ja pyöräyteltiin suoraan vaan puomin loppuun. Jätkä kattoo meitä ja suurinpiirtein kysyy, että tyhmänäkö te mua pidätte kyllä mä tajuan mitä tässä pitää tehdä :) Eli siis aivan superhyvin meni ja heti siirryttiin etupalkalle tekeen. Torstaina jatkettiin ja muutaman kerran mentiin koko puomikin ja ei mitään ongelmaa. Nyt sitten kaikki variaatiot opetellaan tohon puomille ja etupalkan kanssa niin hyvä tulee :)

Launtaina oli sitten meidän ekan tokokokeen vuoro. Perinteiseen malliin en kertonu kenellekkään, että ollaan menossa, näin vältettiin paineittein kasaantuminen, siis mulle. Mentiin sillä ajatuksella, että käydään tekemässä onnistunut kisamainen treeni ja katotaan missä mennään, että missä on vielä parantamisen varaa. Alokasluokan piti alkaa vasta 12.30. me oltiin paikalla jo 11 jälkeen ja sielä oli jo voittaja loppunu ja koska oli niin kylmä niin järjestäjät ja tuomari päätti, että alokas alotetaan heti kun on kuus koiraa paikalla. Me mentiinkin sitten melkein suoraan kehään ja oltiin ensimmäisenä. Luoksepäästävyydessä Rio nousi ja otti askeleen tuomaria kohtaan ja tuli sitten itte takas nättiin perusasentoon, tästä siis vain 9. Paikkamakuussa Rio oli siis reunimmaisena. Alku meni ihan hyvin ja luottavaisena oltiin molemmat. Aikaa oli jäljellä ehkä 5 sekuntia niin Rio nousi istumaan!?! Ei ole koskaan tehny tota, ei edes kun palaan viereen, onneks jäi kuitenkin paikoilleen eli saatiin vaan 7,5, Pikkasen kyllä harmitti, kun oli niin vähän aikaa jäljellä...noo täytyy vaan treeneissäkin ottaa aikaa.

Sitten suoraan vaan muihin liikkeisiin, oli kyllä ihan hyvä niin ei kerenny jännittää yhtään :) Seuraaminen taluttimessa hyvin 9. Sitten ilman talutinta vaan 8, kun ulko-ovi just paukahti ja muut koirat alko haukkumaan niin käännöksessä jätätti. Rio aina menee vähän hämilleen jos oikein kovin muut koirat haukkuu...toivottavasti iän myötä päästään tostakin eroon. Liikkeestä maahanmeno oli ihan jees, siinäkin vois nopeemmin mennä ja minä en saa yhtään hidastaa kävelyä, 9,5 saatiin tästä. Luoksetulo oli hyvä samoin 9,5 en tiedä mistä se puolikas piste meni. Liikkeestä seisominen oli tosi hyvä 9,5 siitäkin. Hyppy meni superhyvin ja ihmetyksekseni saatiin, jopa 10 siitä :) Kokonaisvaikutus oli 9. Tuomarina oli Harri Laisi ja liikkurina hänen vaimonsa. Tykkään kyllä kovin kummastakin. Musta on kiva, että antaa palautteen vasta kaikkien liikkeittein jälkeen. Sanoi, että meillä on kaikki ihan hyvällä mallilla :)

Yhteispisteiksi saatiin siis 177 pistettä ja ALO1 heti ekasta kokeesta. WUHUU! :) Sijotuskin oli vielä 4/17. Paikallaolo jäi harmittamaan...ilman sitä oltais varmaan saatu kunniapalkintokin. Liikkeitten välejä täytyy treenata ja aika paljon jouduin kalastelemaan perusasentoon. Eli hommia riittää kyllä, mutta tästä on hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti