perjantai 16. maaliskuuta 2012

Rion kuvia

Virpi ja Rion Nemo-eno vierailivat eilen meillä. Ensin käytiin isojen poikien kanssa lenkillä ja sitten leikkimään pikkuisen kanssa. Nemojen egot ei ihan mahtunu olemaan sisällä samassa tilassa, mutta eno kävi kuitenkin Rion haistelemassa :) Rio suhtautui Virpiin todella hyvin eli samoin kuin kaikkiin muihinkin vieraisiin. Uteliaana katsomaan kuka tuli ja rohkeasti heti maistelemaan niin sormet, vaatteet kuin kameran nauhatkin :D Leluilla leikittiin ahkerasti ja tyytyväisenä Virpin sylissä pureskeltiin kaikkea ohi heiluvaa kuten sitä kameraa :D Illalla pikkuinen sitten vaan nukkui rankan leikkipäivän jälkeen.









Riolle myös fasaanin siipeä näytettiin ja hyvin näytti maistuvan sekin :D Oikein ylpeänä juoksenneltiin ympäri kämppää siipi suussa. Pantaan ja hihnaan ollaan myös tutustuttu ja sattumalta muutaman viikon päästä alkaa meidän lempikoutsin vetämä pentukurssi eli sinne sitten opiskelemaan :) Tänään ovat Nemon kanssa jo vähän leikkineet eli Rio on roikkunu nemon korvissa yms. ja sitten on juostu ympäri kämppää. Hyvin Nemo kuitenkin edelleen suhtautuu pikkuiseen. Harmi vaan loma alkaa olemaan lopuillaan ja muutaman päivän päästä arki sitten alkaa, saa nähdä miten sitten sujuu :) Tässä nyt joitain kuvia..

1 kommentti:

  1. Oli todella mukava käydä kylässä teillä :)
    Rio on todella valloittava pentunen ja varmasti yritän tulla pian taas rapsuttelemaan ja toki olette tervetulleita myös meille kyläilemään!

    VastaaPoista