tiistai 13. maaliskuuta 2012

Liettuan reissu

Viikonloppuna tehtiin tosiaan pikapyrähdys Liettuan Vilnaan. Mukana meillä oli upea Lotta narttu. Lotta tuli meille jo edeltävänä viikonloppuna tutustumaan Nemoon. Alku oli juuri niin riehakas mitä odotettiin :D Nemo meinas että jaahas tämä on narttu ja tälle vissiin tehdään temput :D Lotta oli vähän erimieltä ja anto kyllä Nemon kuulla kunniansa. Varmaan ehkäpä tiistaista lähtien tulivat hyvin toimeen..eli nemo jätti kaksmieliset ajatuksensa ja leikkivät ihan hyvin. Ruokailut ja lenkit suju kanssa hyvin. Lotta juoksi Nemon ihan läkähdyksiin ja damit ja pallot haettiin innolla. Nemon kanssa viikolla käytiin parissa tokotreeneissä ja ne meni oikein hyvin. Tehtiin mm. kisamainen treeni ja jätkä toimi todella hyvin. En tiedä oliko sitte niin väsyny lotan kanssa juoksentelusta että maltto keskittyä :)

Perjantai aamuna aikanen herätys ja auto starttas pihasta 5.15. Ensin hesaan satamaan ja siitä laivaan. Laivassa oltiin varattu hytti ja oli kyllä oikea ratkasu vaikka vähän enemmän maksokin. Kaikki sai levätä vielä ennen ajomatkan alkua. Tallinnasta sitten nokkakohti Vilnaa kymmenen maissa. Matka sujui oikein hyvin, koirat oli rauhallisesti omissa häkeissään. Mä ajoin mennen tullen Latvian läpi ja hyvin meni munkin osuudet. Tiet oli sulia ja hyvin pääsi rekoista ohi, kun sielläpäin on leveemmät pientareet joihin rekat väisti ja näytti vielä vilkulla millon mennä ohi. Kolme neljä kertaa pysähdyttiin ja noin kuudelta oltiin Vilnassa. Hotellia ei meinattu löytää millään..niillä oli tosi huonot kyltit ja hotelli muutenkin oli ei ehkä niin hyvässä paikassa. Näyttelypaikalle ei ollu kyllä pitkä matka että siitä plussaa. Meille oli varattu " sviitti" eli ehkä normihotellin tavallisen huoneen tasonen. Hotelli oli siis joku 2 tähden, mutta oli halpa tuo " sviittikin". Huoneessa oli ainakin tilaa ja jääkaappi, hissiä ei ollu, että rappusia sai ravata :/ Illalla niko urheasti käveli varmaan kilometrejä pizzaa hakemaan ja kauppaan käymään...pizza oli kyllä ihan hyvää, mutta ehkä jo vähän kylmää :D Auto oltiin jo jätetty vartioidulle parkkipaikalle hotellin lähelle niin siks ei menny sillä.

Aamiainen oli noo ihan ok sekin, ei kuitenkaan lähelläkään tallinnan hotellin tasoa. Lauantai aamulla meillä oli runsaasti aikaa, kun tollerit oli vasta kahelta arvosteluvuorossa. Kaheltatoista saavuttiin näyttelypaikalle ja tottakai mentiin sisään jostain ihan väärästä ovesta, silleen että saatiin omalle kehälle kävellä ihan huolella :D Häkit saatiin hyvin kehän lähelle ja koirat otti tilanteen ihan rauhallisesti vaikka ympärillä aikamoinen härdelli olikin. Omien kamojen vaihto ja koirien viimeistely ennen kehään menoa. Nemo oli siis ainut uros ja ensimmäisenä kehässä. Tuomarina oli Itävallan Peter Friedrich Berchtold Itävallasta. Tuomari tsekkas Nemon ja pyysi juoksee vaan edestakasin. Sitte sano vaan että excellent ja seuraava koira kehään. Olin ihan pihalla että mitä tapahtuu, en siis ollu ehtiny seuraan muita kehiä niin en tienny miten tuola mennään. No sitte suomalainen junnunarttu kehään ja sitte Lotta. Lotan kanssa sama homma eli pikanen tuomarin tsekkaus ja juoksutus ja excellent. Sitte luulin että nartut menee eka kahestaan mutta ei kun kaikki kolme yhtä aikaa kehään ropin valintaan. Junnunarttu oli rop, sitte järjestys Lotta, Nemo. Vsp:tä tuola ei jaettu ollenkaan. Lotalle ja Nemolle kuitenkin kummallekin sertit, cacibit ja Liettuan voittajatittelit :) Lotasta tuli sitten samalla uusi C.I.E. eli kansainvälinen näyttelyvalio :) Kehässä ei saanu mitään ruusukkeita tms. Kun arvostelulaput saatiin niin Niko kävi hakemassa palkinnot...eli yhet ruusukkeet kummallekin ja pienet cacibmitalit...että ei kovin kummoset :) Kattelin sitte että sielä oli myynnissä pokaaleja...olin että ja hitot mä sitte ostan niille pokaalit kun niin hienosti molemmat pärjäs  :D Näyttelypaikalta kun lähettiin niin haettiin pienen sightseeing kierroksen kera ruokaa ja takas hotellille. Uni tuli kaikille aika nopeesti :)


















Sunnuntaina kehä oli onneks jo kymmeneltä. Tuomarina oli Puolan Andzrej Kazmierski. Oli oikein mukava ja juoksutti ja tutki koiria hieman tarkemmin kun lauantain tuomari. Kaikki kolme tolleria sai jälleen Erit ja järjestys tällä kertaa Nemo,junnunarttu ja Lotta. Eli Nemo oli Rop :) Hienosti jälleen kaikki kehässä käyttäyty. Ropista palkinnoks sai pienen pienen pokaalin :) Viikonlopun saldo siis kummalekin 2xsertit, 2x cacibit ja uudet tittelit vielä. Noin kaheltatoista lähettiin ajeleen kohti Tallinnaa. Matka meni jälleen ilman ongelmia. Tallinnassa oltiin kasilta illalla, käytiin nopeesti syömässä ja sitten satamaan. Laiva lähti puol ykstoista ja jälleen hytissä oli unista porukkaa. Onneks kehä oli aamulla niin ehittiin viimeseen laivaan vielä todella hyvin ilman kaahailua. Tuhannet kiitokset vielä Miitalle, joka haki Lotan satamasta Porvooseen odottelemaan seuraavaa reissua :) Oli ihana päästä satamasta suoraan kotiin ja nukkumaan. Kotona oltiin kahelta yöllä :D Täytyy kyllä sanoa, että oli oikein onnistunut reissu kaikinpuolin, matkat meni hyvin, aikataulut piti ja menestystäkin vielä tuli :) Alla kuvia reissusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti