perjantai 10. helmikuuta 2012

Red-pentue

Eilen kävimme viimein katsomassa Nemon ja Sissin pentuja <3 <3. Sissi oli hyvässä kunnossa ja hyvin näytti maistuvan pieni herkkupala, jonka toimme :) Sissi on kuulemma oikein hyvin ja rauhallisesti pentuja imettänyt ja kasvattanut. Pentuaitaukseen kun menimme niin rohkeimmat tulivat heti tutkimaan kuka tuli ja hetken aikaa mietittyään loputkin tulivat uteliaasti katsomaan eli maistelemaan vähän sormia ja villapaidan reunaa :D Reippaita ja uteliaita kaikki tosiaan olivat. Ruoka maistuu kuulemma myös todella hyvin :) Nemohan ei ole koskaan ruokaansa jättänyt syömättä, että hyvä ruokahalu tullut ehkäpä Nemolta ;D Pentue on nimeltään Hedera´s Red..jne. eli perään vielä jokaisen pennun oma nimi.

Ja niinhän siinä nyt tulee käymään, että yksi pennuista tulee meille :) Talviloma menee vähän uusiksi, kun pentu tulee heti Liettuan reissun jälkeen, mutta vauhdikas talviloma on silti varmasti tiedossa :D Otamme siis yhden uros pennuista. Uroksia, kun neljä on niin valinta tulee olemaan vaikea. Yksi uroksista on vähän vaaleampi kuin muut ja koska Nemo on suht vaalea, haluamme että pentu olisi vähän tummempi. Tällä perusteella yksi uroksista jää siis pois laskuista. Oikein hyvän värinen vaaleampi pentukin on, mutta vähän tummempi olisi siis meillä hakusessa. Eilen keskityimme siis lähinnä näihin kolmeen urokseen ja niistä eniten kuviakin siis on. Kaikki urokset olivat meistä kiinnostuneita ja syliinkin oma-aloitteisesti pyrkivät. Lelut ja fasaaninsiipi kiinnostivat myös :) Sormien maistelu tuntui myös olevan pentujen mieleen :DValintaa emme saaneet vielä tehtyä. Antaa poikien vielä kasvaa rauhassa. Luonne ja ulkonäkökin kehittyvät parissa viikossa vielä hurjasti, niin menemme vielä myöhemmin pentuja katsomaan. Samoin odottelemme pieniä palloja tuntuviksi :) Minnan asiantuntevaan silmään luotamme paljon ja katsotaan sitten kuka pennuista meille lopulta tulee. Meillä ei järjestelmäkameraa ole, joten peruskameralla jo vilkkaasti liikkuvista pennuista oli hieman vaikea saada onnistuneita kuvia :D Monessa kuvassa näkyy hännän pää tai muuten vaan tärähtäneitä kuvia oli paljon :D Laittelen tähän nyt jotain parhaita. Pääasiassa kuvissa siis urospennut.
















Hanna: Kiva, kun laitoit blogiin viestiä! Hanna ja muutkin pennunostajat, mulle voi laittaa mailia osoitteeseen elisa.aalto@wippies.fi  Oikein mielellään kuulisin minne päin Suomea pennut matkaavat ja minkälaisiin perheisiin. Mielelläni kuulisin myöhemminkin pentujen kuulumisia ja tapaamistakin voitaisiin järjestellä :)  Jos on ihan mitä kysymistä vaan, niin minuunkin voi tosiaan ottaa rohkeasti yhteyttä :)

2 kommenttia:

  1. Ihania palleroita...Ja onnea ns. odotukseen!

    VastaaPoista
  2. Voi sentään <3 Enon omistaja täällä ihastelee valtavan suloisia penneleitä :))) Ruokahalu taitanee tulla sitten molempien suvuista joten saattaa olla että pennut mahtaa olla hyviä motivoitavia ;)
    Oikein kiva että otatte tästä pennun jotta näen livenä ja toivottavasti saadaan teistä pian treeniseuraa ja toki mielelläni kuulen myös muista pennuista :)

    VastaaPoista