perjantai 30. joulukuuta 2011

Vuosi 2011 ja tavoitteet vuodelle 2012

Tämä vuosi alkaa vedellä viimesiään, joten aika katsoa mennyttä vuotta hieman taaksepäin. Alkuvuonna jännitettiin Nemon terveystuloksia ja hyväthän ne onneksi ovat :) Talvi treenailtiin tokoa ja agia. Keväällä ilmottauduttiin ekaan viralliseen kokeeseen ja no sehän meni aivan päin mäntyä :D Nyt jo hymyilyttää, mutta silloin olin valmis jättämään koko tokoilun sikseen. Treenitaukoa vähän pidettiinkin ja kesä oli aikamoista takkuamista. Ukon kun saa hommiin niin liikkeet tulee lähes täydellisinä...mutta kun se on sekunnin tuhannesosa ja äijä on jollain hajulla tai vikittelemässä lähintä narttua :/ huoh.. tarvitaan häiriötreeniä vaan lisää ja lisää. Syksyn mittaan on onneks tuntunut, että Nemo jaksaa taas keskittyä mun kanssa tekemiseen ja hienoja treenejä ollaanki vedetty. Vuoden alusta aletaan käymään toisen ohjaajan ja ryhmän treeneissä, saamassa lisävinkkejä ja häiriöö :) Tokon osalta on tavotteena talvella/keväällä jälleen käydä kokeilemassa kokeessa. Agitreenit on ihan mukavasti menny, mutta koska aikaa ja rahaa ei riitä siihen, että käytäis useemmin, kun kerran viikossa, niin jätetään se nyt määrittelemättömäks ajaks tauolle ja keskitytään muihin hommiin.

Kesällä alettiin enemmän treenailla taippareita silmällä pitäen. Tollerileirin jälkeen oli aika ristiriitaset fiilikset. Damin kanssa meni sieläkin ihan ok, mutta riista, varsinkin varikset oli ihan yök yök. Pikku hiljaa syksyn mittaan riista on onneksi alkanut "maistumaan". Yhessä vaiheessa varikset tuotiin mulle lähinnä "pakolla" noutaa piti, mutta noudettava ei ollu kiva juttu. Nyt tällä hetkellä varikset on tosi jees juttu ja innolla noutaa niitä :) Pupu on vähän liiankin kiva, mutta eiköhän siitäkin hyvä tule. Lokin kanssa ja monen muunkin jutun kanssa tekemistä riittää, mutta hyvillä mielin treenaillaan ja katsotaan mihin rahkeet riittävät. Ens vuoden päätavote on kuitenkin osallistua ja saada taipparit läpi.

Näyttelyt meni ihan mukavasti. Hyviä tuloksia ja arvosteluja saatiin useemmaltakin tuomarilta. Viimenen serti napsahti melkein heti Nemon täytettyä kaks :) Vantaalla tanskalainen tuomari piti Nemoa rotunsa parhaana ja tämä olikin ehdottomasti näyttelyvuoden kohokohta :) Näyttelyissä tutustuttiin ja saatiin paljon uusia ihania ystäviä :) Kiitos heille neuvoista ja kannustuksesta ja kehien laidalla ja metsissä nähdään taas ensi vuonna! Ensi vuoden näyttelyiden  tavotteena on saada cacibeja Suomesta ja ulkomailta. :) Varmoja reissuja on Viroon helmikuussa ja Liettuaan maaliskuussa. Muitakin on suunnitteilla, mutta katsotaan nyt miten ne toteutuvat.

Marraskuussa koitti Nemon onnenpäivä, kun Sissi tuli käymään :D Piakkoin jo odotellaankin pikkutolloja syntyväksi ja toivotaan, että Sissi monta tervettä pentua pyöräyttää :)

Paljon kaikenlaista mukavaa tehtiin tänä vuonna ja ensi vuodesta on tuleva myös aktiivinen koiravuosi :) Kaikenlaista on suunnitteilla, mutta niistä kertoilen lisää kun niiden aika koittaa :)

Onnellista ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2012 kaikille!!

1 kommentti:

  1. Ihunaa vuotta 2012 teille! Ja onnea ja menestystä myös kaiken harrastuksen saralle!

    VastaaPoista