maanantai 5. joulukuuta 2011

Viime viikon sairastelun takia jäi vähän tänne kirjottelu. Mitäs meille on ehtiny tapahtua..noo isoin tapahtuma varmaan oli, että tammikuussa päästään kaikki muuttaa uuteen isompaan kotiin jee! :)

Sitte jo melkein kaks viikkoa vierähti siitäkin, kun käytiin Orimattilassa Virpin ja toisen Nemon luona. Poitsut tuli oikein hyvin toimeen keskenään. Vuoron perään merkkailivat puskia sulassa sovussa : D Virpi oli ottanu sulamaan lokin ja variksia. Pienen lenkin jälkeen laitettiin pojat hommiin. Vuorotellen pojat hakuruutua tyhjensi ja toiselle teki hyvää sillä aikaa treenata kärsivällisyyttä odottaen omaa vuoroa :) Aluksi mun Nemo oli vähän taas, että yök variksiako pitäisi tuoda. Pienellä kannustuksella vaakut alkoivat kuitenkin palautua ;D Tyytyväinen olen siihen miten jaksoi etsiä, ylösotot ei ehkä kovin spontaaneja, mutta kyllä ne vaakut mulle kiltisti tuotiin :) Virpin Nemo löysi ja toi kadehdittavan hyvin variksia ja lokkia :) Meillekin vaan treeniä treeniä niin uskon, että kyllä tuostakin vili vilperistä vielä kunnon noutaja saadaan :D Superkiva oli treenata ja lenkkeillä Virpin kanssa ja varmasti otamme uusiksi!

Messari viikonloppu meni oikein mukavasti. Lauantaina Nemo sai Erin ja oli avoimen 4 saaden vielä Sa:n. PUkehä olikin aikamoista arpapeliä, meitä onnetar ei suosinut, mielenkiintoisia muutoksia tuomari teki, mutta ehdottomasti upeat koirat voittivat. Lauantaille oli myös nyyttärit sovittu ja namimaiskis mitä herkkuja ihmiset olivat tehneet :) Sai syödä itsensä ähkyyn :D Todella mukava oli juhlistaa tätä vuotta ja toivottavasti otetaan tuo perinteeksi. Sunnuntaina samoin Nemolle Eri ja avoimen 3. Lauantain arvostelu oli mitä oli, mutta sunnuntain oli ihan mukava. (Lisään arvostelut jossain vaiheessa) Vähän shoppailtiin jotain herkkuja ja leluja Nemolle, ei mitään isompaa jaksanut sielä ryysiksessä alkaa katselemaan. Tyytyväinen olen viikonloppuun ja nemon kehäkäytökseen. Tämän vuoden näyttelyt on meidän osalta näytelty ja ensi vuosi starttaa Kajaanista.

1 kommentti:

  1. Kiitos teille että viitsitte tänne landelle ajella ihan treenailemaan :) Kyllä se teidän Nemo vielä innostuu kuhan vaan treenataan ;) Meitin Nemon vuoksi ei kandee kadehtia, kyllä me ollaankin päätä lyöty seinään asian suhteen.....

    VastaaPoista