tiistai 17. tammikuuta 2012

Kajaani KV

Rankka, mutta onnistunut reissu Kajaaniin on takanapäin. Perjantaina aamusta lähdettiin ajelemaan kohti pohjoista. Ajokeli oli aika hurja, mutta turvallisesti matka meni. Nemo oli automatkat todella nätisti niin kuin yleensäkin eli lepoasennossa :) Tauolla kierreltiin huoltoasemien puskat ja taas jatkettiin. Kajaanissa majoituttiin sokos hotelliin ja kiva bonus oli koirien tervetulotoivotuspussi. Sielä oli muutama pihvitikku, hampaittenhoitoluita ja aina tarpeellisia kakkapusseja. Koirapuistot oli merkitty kajaanin karttaan sekä eläinlääkärien yhteystiedot oli myös info vihkosessa. Ilta meni hotellihuoneessa ja keskustassa lenkkeillessä. Lauantai aamuna tehtiin mukava lenkki joen ympäri ja viimeiset valmistelut ennen näyttelypaikalle siirtymistä. Olin kyllä ymmärtänyt ja mielestäni sisäistänytkin, että paikka on pallohalli, jossa on kylmä ja hiekka pohja, mutta oli se silti vähän järkytys :D Onneks meijän kehä oli suht hyvässä paikassa ja saatiin nemon häkki ihan kehän laidalle.

Tosiaan syy miks lähettiin Kajaaniin asti oli se ensimmäisen cacibin metsästys ja se, että tuomarina oli tanskalainen Gert Christenssen eli sama mies, kun vantaalla, josta saatiin se vika serti :) Nemon turkki ei valitettavasti ollu todellakaan täydellisessä kunnossa ja vähä jännittikin just. että kuinka paljo Gert siitä rokottaa. Avoimessa oli aikas paljon koiria. Ekan kerran kun kierrettiin kehä niin Nemo sai jonku hepulin ja yritti rynnätä viereiseeen kehään :/ aattelin siinä vaiheessa että ei prkl nyt et kyllä ala temppuilee ja kivasti sainki ukon sitte lopulta kuunteleen ja pönöttää. Laatuarvostelussa nemppa seiso hienosti ja saatiin erinomainen :) Kilpailuluokassa meijät osotettiin ekaks ja saatiin vielä Sa :) Kyllä jännitti mennä Pu-kehään :) Pian Jaskan Gert osotti ykköseks ja meijät sitten kakkoseks! JEE! Saatiin siis vara-cacib, mutta Jaskalla on jo mittava tittelirivistö niin aikanaan tuo vara muuttuu ihan oikeaksi Cacibiks :) Oi että olin tyytyväinen, saatiin just se mitä haettiin, tietysti Pu1 olis ollu kiva, mutta toisaalta nyt päästiin lähteen suht ajoissa ajeleen kotiin päin. Onneks Gert vielä tykkäs Nemosta, melkein samanlainen arvostelu oli kuin Vantaalla, turkista oli että ei ihan ollu näyttelykunnossa, mikä oli kyllä tiedossa. Yritän jossain vaiheessa arvostelun tänne laittaa, kuvia ei oikein oo kun valaistus ja se hiekkapohja teki kuvista tosi huonoja ja kameran piuha on jo jossain laatikossa oottamassa muuttoa :)

Liettuan reissulle meille tulee mukaan Pian Lotta narttu ja Kajaanissa pääsin vähän tutustumaan Lottaan ja sen esittämiseen. Lotta vähän meinas, että kukas tuo akka oikein luulee olevansa ja ihan ei yhteisymmärrykseen heti päästy. Lihapullilla ja Pian neuvoilla alkoi sujumaan ja Gert ihastuikin Lottaan niin kovin, että lopulta Lotta oli Vsp :) Onneks Lotta on niin upea koira, että handlerin sähläykset ei vaikuttanu sijoittumiseen. Varmasti menee paremmin Liettuassa, kun Lotta meille tulee jo hyvissä ajoin ja ehditään kunnolla tutustua. Vähän jännittää, että mitä tuo yks hurjapää keksii, mutta uskon että Lotta pitää Nemon kurissa ja nuhteessa :D

Pennut voi hyvin ja kasvavat Sissin hellässä huomassa. Söpöja kuvia vauveleista löytyy kennel Hedera´sin sivuilta http://www.freewebs.com/kennel-hedera-s/ 

2 kommenttia:

  1. Hienoa Elisa ja Nemo! :) Voi itku sentään kävin tänään jo päivällä ihastelemassa pentusten kuvia <3

    VastaaPoista
  2. Onnea kovasti CACIBista :) Ei mikään turha reissu Kajaaniin asti!!!
    Me ollaan käyty useasti ihastelemassa pentuja ja enokin on varsin ylpeä näistä lapsista <3 Emäntä toivoo tietty että pennunostajat ottaisivat yhteyttä sitten :)
    Koitetaan tässä nähdä!!!

    VastaaPoista