perjantai 11. marraskuuta 2011

Vihdoinkin!

Vihdoinkin sain aikaseks tehdä Nemolle oman blogin. Kotisivut on pitäny tehdä, mutta jotenki pelkän blogin tekeminen oli helpompaa, varsinkin kun en ole mikään tietokonevelho :) Tänne olis siis tarkotus kertoilla Nemon kuulumisia.

Joten ei kai muuta ku alan kertoa niitä kuulumisia :) Nemon PRA-testi tulos tuli piinaavan odotuksen jälkeen viime viikolla ja se oli normal/clear eli A. Viikonloppuna harmillisesti päästiin vaan yhtenä päivänä Gerard o`shean handlerkurssille. Jotain sieltä kyllä jäi käteen, mutta ehdottomasti mennään uudestaan, kun G vaan sopivana ajankohtana taas Suomeen tulee, jotta saadaan Nemostakin kunnon pönöttäjä :)
Maanantai olikin sitten aikamoinen päivä..Nemon kasvattaja Minna soitti ja kertoi, että hänen sijotusnarttunsa Sissi ( Hedera´s Felicity Fairy) on urosta vailla ja juoksu on jo täyttä häkää menossa. Nopeesti tää tuli ja asiaa ei kauheen kauaa ollu aikaa miettiä, mutta Sissin terveyttä, sukua ja muutamia mielipiteitä kuultuani sanoin, että tervetuloa :) Niinpä Sissi meille heti maanantaina jo tulikin kylään. Nemo meni arvatenkin aivan sekasin ja sen ilme oli kyllä näkemisen arvonen : ) " ai saako nyt oikeesti nuoleskella ja ehkä selkäänkin mennä?" Aluks näytti, että ei se nyt taida ihan onnistua, mutta yhtäkkiä humpsista vaan Nemo löys "perille" Jumiinkiin jäivät ihan mukavaksi aikaa, että nyt vaan peukut pystyyn, että pieniä punaneniä olisi tulossa :) Sissi kävi myös keskiviikkona ja ihan hyvin meni silloinkin :) Jännä nähdä muuttaako astumiset, jotenkin tuon käytöstä..kotona ja lenkeillä on ainakin ollut ihan "normaali" Jännittää mennä maanantaina agiin..no pirusti vaan kanaa mukaan :) Sormet ristissä toivon ja rukoilen, että Nemppa vähän rauhottuisi narttujen suhteen.

Torstaina käytiin treenaamassa mettässä. Mulla käsi tiukasti suojattuna ja autolla metsän reunaan, jotta sain ton vapaaks heti, ettei ranne kipeydy lisää missään hihna riuhtasussa. Mukana oli ystävämme lokki ja varis. Lokkia nemo ei ole montaa kertaa vielä nähny, kun variksessakin on vielä tekemistä. Lokki tuli kyllä, mutta siivestä tai jostain roikkuen mistä vähiten kiinni sai :/ Tekemistä riittää kyllä siinä. Varista tuo jo ihan innokkaasti ja jaksaa sitä hyvin etsiä. Nouto-otekin on paljon parantunut. Ylpeä olen kyllä siitä, kuinka hyvin variksen kanssa ollaan edistytty :) Ja on ihana huomata kuinka Nemokin on jo ihan innoissaan riistasta, eikä enää näytä siltä, että ei voisi vähempää kiinnostaa. Toivon mukaan talven ja alkukesän aikana saadaan hommat siihen vaiheeseen, että uskaltaudutaan kesällä taippareihin :)

1 kommentti: